TERMENI SI CONDITII

 1. INFORMATII LEGALE

cdkeys.ro este operat de FRANTIK GAMES SRL

Nume Firma: FRANTIK GAMES SRL
CIF: 41466718
Adresa: ECONOMU CEZARESCU 1-9
Email: [email protected]
Cont: RO27BREL0002002091130100
Banca: Libra Internet Banking

Scopul Termenilor si Conditiilor de fata consta in reglementarea, stabilirea si definirea conditiilor de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile produselor vandute de FRANTIK GAMES SRL prin intermediul site-ului cdkeys.ro catre cumparatori personae fizice.

Cdkeys.ro si administratorii respectiv operatorii site-ului functioneaza in conformitate si cu respectarea legislatiei valabile pe teritoriul Romaniei.

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Termenii si conditiile prezentate mai jos au ca temei si respecta urmatoarele reglementari cu caracter legal aflate in vigoare:

 • Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
 • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
 • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
 • Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii din iunie 2014
 • Orice alte dispozitii cu caracter legal aflate in vigoare
 1. DEFINITII

Vanzator – FRANTIK GAMES SRL., cu sediul in STR. ECONOMU CEZARESCU 1-9, Bucuresti, CIF: 41466718, J40/10047/2019, având contul nr. RO27BREL0002002091130100 deschis la Libra Internet Banking, Email: [email protected].

Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Produs – orice bun corporal mobil, cu excepţia bunurilor vândute prin executare silită sau valorificate ca urmare a aplicării prevederilor legale; apa, gazele naturale, energia electrică şi energia termică sunt considerate “produse” atunci când acestea sunt puse în vânzare în volum limitat sau în cantitate fixă;

Produse realizate conform specificaţiilor clientului – orice produse care nu sunt prefabricate, realizate pe baza opţiunilor individuale sau a deciziei clientului;

Contract de vânzare – orice contract în temeiul căruia Vanzatorul prin platforma online cdkeys.ro. transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect produse comercializate de Vanzator prin platforma online cdkeys.ro;

Contract la distanţă – orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

Garanţie comercială – orice angajament din partea Vanzatorului sau a unui producător (denumit în continuare garantul) faţă de consumator, în plus faţă de obligaţiile legale prevăzute la art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, referitoare la garanţia legală de conformitate, de a rambursa preţul plătit sau de a înlocui, a repara sau a întreţine produsele în orice mod, în cazul în care acestea nu corespund specificaţiilor sau oricărei altei cerinţe din declaraţia privind garanţia sau din publicitatea relevantă disponibilă în momentul sau înaintea încheierii contractului, cerinţă care nu este legată de conformitate.

 1. PRETUL

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ, dupa caz, TVA (19%).
Preturile afisate nu includ transportul. Pretul transportului este evidentiat in mod separat. In cazul produselor electronice, transportul se face prin intermediul casutei de email, in mod gratuit.

Plata pretului se poate face:

– prin ordin de plata/virament bancar prin Libra Internet Banking, iTransfer BCR sau BT24 Internet Banking sau alte banci

– plata prin card bancar Visa/MasterCard/Eurocard

 1. Incheierea COntractului si transferul proprietatii

Contractul de vanzare la distanta va fi considerat incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a confirmarii de expediere a produsului comandat.

Dreptul de proprietatea asupra produselor ce fac obiectul comenzii Cumparatorului va fi transferat dupa efectuarea platii de catre Cumparator la livrare, si anume odata cu semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului.

 1. PROCEDURA DE COMANDA

Vanzatorul vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line. Cumparatorul poate achzitiona on-line produsele comercializate pe platforma Cdkeys.ro urmand 3 pasi:

 • Selectarea produsului dorit pentru achizitionare si apasarea pe linkul “Adauga in cos”

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor comercializate cdkeys.ro (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Cdkeys.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul ofertei fara notificarea prealabila a Cumparatorului. Este responsabilitatea Cumparatorului de a verifica periodic continutul site-ului precum si a acestor Termeni si Conditii. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate in cuprinsul Termenilor si Conditiilor de fata.

 • Introducerea datele personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre consumator. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici catre Vanzatorul. Cumparatorul trebuie sa completeze formularul corect si sa indice persoanele la care se va face facturarea si/sau livrarea. Se va mentiona obligatoriu o adresa de e-mail, deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produselor. Mai mult de atat, Vanzatorul si procesatorul de carduri nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, se va indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Cumparatorul va alege metoda dorita de plata si va confirma datele sale personale.

 • Plata prin card bancar Visa/MasterCard/Eurocard

Cumparatorul va Introduce datele despre credit/debit card, daca a ales metoda de plata “Card credit/debit”, fiind necesara completarea un formular cu informatiile despre cardul detinut. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3-D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul Cumparatorului nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele Vanzatorului sau pe serverele payU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3-D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3-D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va confirma comanda pe site-ul Vanzatorului si va oferi informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii vor fi de asemenea transmise prin e-mail.

Politica de Securitate a platii

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Paypal. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de Cumparator pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite Vanzatorul si Paypal garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.
 • Datele Cumparatorului in cazul platilor prin card bancar ∼ numar de card, data expirarii, etc.∼ sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului 3-D Secure aplicat de catre Paypal pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul Cumpratorului nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Paypal, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul Cumparatorului a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3-D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea in acest sistem ∼ introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de Cumparator , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Datele necesare pentru plata prin virament bancar:
Nume Firma: FRANTIK GAMES SRL
CIF: 41466718
Adresa: Economu Cezarescu 1-9
Email: [email protected]
Cont: RO27BREL0002002091130100
Banca: Libra Internet Banking
Aceste informatii se gasesc si in pagina de contact, pentru a le putea copia usor.

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

Produse electronice (cd-key, software) se livreaza exclusiv prin email si nu se stocheaza pe serverul nostru. Va rugam sa verificati de doua ori daca adresa de email este corecta. In cazul in care nu ati primit codul cdkey pe email, va rugam sa ne contactati de urgenta. Livrarile de cdkeyuri dureaza intre 30 de minute, insa nu mai mult de 24 de ore lucratoare.

Produsele fizice comandate se livreaza pe teritoriul Romaniei prin servicii de curierat rapid. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Nu se vor putea prelua produsele de la sediul societatii produsele fiind expediate exclusiv prin curierat rapid.

Livrarea produselor fizice se face in termen de 1 pana la 15 zile lucratoare de la confirmarea telefonica sau prin email, in functie de produsexclusiv in week-end si sarbatori legale. Acest termen de livrare este unul general si poate suferi modificari in functie de: fenomene meteo neprevazute, perioadelor aglomerate ale companiilor de transport si se poate prelungi cu pana la maxim 25 de zile lucratoare. Termenul de livrare este tot timpul comunicat in pagina produsului, in cosul de cumparaturi si in mail-ul de confirmare primit la cateva zile dupa finalizarea comenzii. Daca acest termen de livrare se modifica, un operator cdkeys.ro va contacta Cumparatorul in cel mai scurt timp.

Livrarile produselor fizice se fac cu urmatoarele servicii de curierat rapid:

Fan Courier: pentru Bucuresti si provincie (orasele acoperite incluse in aria de livrare fara KM suplimentari)

Cargus:  pentru Bucuresti si provincie (orasele, satele si comunele ce nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier)

Regim propriu: pentru Bucuresti si zonele limitrofe (dupa caz).
Vanzatorul NU face livrari prin Posta Romana.

 1. TARIFUL DE TRANSPORT

Pentru comenzile de cd-keyuri si software, nu exista tarif de transport!

Tariful de transport pentru comenzile cu livrare in Bucuresti este de 12 lei (tva inclus) iar cel pentru comenzile cu livrare in restul tarii este de 15 lei (tva inclus).

Tariful de transport se calculeaza pentru toate destinatiile din Romania (Bucuresti sau provincie)
Tariful pentru comenzile de peste 300 de lei (tva inclus, fara transport), este GRATUIT.

In cazul in care Cumparatorul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Vanzatorul va pastra bunurile comandate timp de 3 (trei) zile lucratoare, interval in care va incerca sa-l contacteze pe Cumparator pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data Cumparatorul nu va putea fi gasit, comanda va fi anulata.

 1. GARANTII

Bunurile comercializate de Vanzator sunt noi si beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Bunurile se gasesc in ambalajele lor originale.

Cumparatorul va primi la livrare, dupa caz pentru fiecare produs comandat si achizitionat care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile relevante, dupa caz.

 1. POLITICA DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

De retinut:

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

Contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator.

Astfel, FRANTIK GAMES SRL ofera clientilor sai posibilitatea de a returna produsele fizice, primite prin curier, insa NU SI RETURNAREA CDKEYURILOR PRIMITE PE EMAIL. Acestea din urma intra in categoria programelor informatice si NU se pot returna sub nici o forma.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere din Contractul la distanta, Cumparatorul va trebui să Vanzatorul in aceasta privinta, utilizând o declaraţie neechivocă, respectiv o scrisoare trimisă prin e-mail. Pentru returnarea produselor, Cumparatorul va transmite un email catre Vanzator urmand ca in cel mult 48 de ore sa primi un raspuns cu instructiuni si informatii aditionale legate de efectuarea propriu-zisa a returului produselor. In niciun caz Cumparatorul nu va trimite produsele catre Vanzator inainte sa-l notifice pe acesta din urma si de a conveni detaliile returnarii

Cumparatorul poate returna comanda facuta pe site-ul Vanzatorului in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea acesteia. Cumparatorul va putea opta pentru schimbarea produsului cu un altul asemanator, insa in acest caz, livrarea noului produs va dura de la cateva zile pana la cel mult 20-25 de zile calendaristice in cazurile speciale ijn care produsul respectiv nu se afla in stocul Vanzatorului. De asemenea, Cumparatorul poate opta pentru returnarea pretului, reprezentand contravaloarea produsului returnat, plata urmand a se face in contul bancar indicat de catre Cumparator.

In cazul returnarii pretuluii, se va returna intreaga contravaloare a comenzii, inclusiv eventualele taxe de transport. Contravaloarea voucherelor de cumparaturi nu se restituie, iar acestea isi pierd valoarea dupa prima folosire.

Returul se face numai prin Fan Courier, la depozitul Vanzatorului si indicata de catre acesta Cumparatorului in cazul returnarii produsului, taxele de transport fiind suportate de Cumparator. In linkul de mai sus se poate comanda online un curier sa vina sa ridice produsul de la tine, iar taxele de curierat sunt, de regula pana in 20 de lei, tva inclus.

Avand in vedere categoria de bunuri comercializate de Vanzator si specificul acestora, conditiile de retur sunt urmatoarele :

–  Produsele ce se returneaza trebuie sa fie intacte, cu toate insemnele si etichetele originale, fara sa prezinte urme de uzura, sa nu miroasa a fum de tigara, parfum, etc.

–  Toate produsele returnate trebuiesc insotite de documentele originale cu care au fost livrate.

Daca produsul comandat de Cumparator a suferit vreo modificare din momentul in care a ajuns la Cumparator si nu respecta conditiile de mai sus, acesta va fi refuzat la retur.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre Cumparator, Vanzatorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre Cumparator.

 1. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Vanzatorul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizati de cumparator cu respectarea prevederilor din Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Scopul colectarii datelor este: informarea Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe cdkeys.ro, informarea privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Datele personale ale Cumparatorului vor fi folosite de Vanzator si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite Cumparatorului confirmarea comenzilor, produsele comandate, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc..

Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Prin completarea datelor de catre Cumparator in formularul de creare de cont si/sau de comanda acesta declara ca accepta neconditionat ca datele personale sa-i fie incluse in baza de date a cdkeys.ro, si aceepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre a activitatii de comert online. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate de catre Vanzator atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora, putand de asemenea fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele si alteo autoritati publice, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de catre organele indreptatite..

Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. precum si de a se opune prelucrarii datelor sale cu caracter personal si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de email a Vanzatorului, Cumparatorul este indreptati in mod gratuit:
– o data pe an, sa i se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa intervina asupra datelor transmise;
– sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara
– sa solicite stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Cdkeys.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice cumparator sau utilizator respectiv client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul cdkeys.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date cdkeys.ro.

 1. CONFIDENTIALITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

 1. PUBLICITATE

Newsletterele cdkeys.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Vazatorului cu asigurarea confidentialitatii si securitatii informatiilor.

In momentul in care, Cumparatorul isi creaza un cont pe cdkeys.ro, acesta, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Vanzatorului in acest sens.

 1. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului Vanzatorului, cdkeys.ro continand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea FRANTIK GAMES SRL, cu sediul in Economu Cezarescu 1-9, Bucuresti, si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei FRANTIK GAMES SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Cumparatorul nu este indreptatit sa copieze, distribuie, publice, transfere catre terti, modifice si/sau altfel altereze, utilizeze, expuna, includa orice continut al site-ului Vanzatorului in orice alt context decat cel original intentionat de cdkeys.ro, includerea oricarui continut in afara indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al cdkeys.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al cdkeys.ro.

Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor de fata.

 1. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul cdkeys.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Vanzator si Cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti. Solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din cumpararea in magazinul virtual cdkeys.ro.